RIIHIMÄKI 040 8394814 / Ruovesi 044 3538073

EGR poisto

 

Teemme EGR poisto ohjelmoinnin autoosi, traktoriisi tai työkoneeseesi vuosien ammattitaidolla.

EGR-järjestelmä karstoittaa imusarjaa. Vikaantuessaan EGR venttiili jää auki ja aiheuttaa moottorin käyntihäiriöitä. EGR ongelmat ovat uudemmissa autoissa yleisiä.

Teemme EGR poistot oikeaoppisesti niin että ne eivät vaikuta katsastuksessa mitattuihin päästöihin.

Uuden EGR:n hankkiminen maksaa pahimmillaan 3* sen mitä EGR:n ohjelmallinen poisto. EGR:n poiston yhteydessä voidaan samalla lisätä tehoja autoon niin kulutus pienenee ja saat mukavasti lisätehoja.

Miksi EGR kannattaa poistaa?

Viallinen EGR karstottaa pahimmassa tapauksessa kannen, imusarjan näihin liittyvät osat käyttökelvottomaksi. EGR:n ongelma on myös se että sylinterien täyttöaste huononee, koska imuilman sekaan takaisin kierrätetään palamiskelvotonta kuumaa pakokaasua. Tämä aiheuttaa moottorin tehonlaskua ja lisää polttoainekulutusta.

 EGR pois ohjelmointi tehdään OBD-portin kautta. Osa EGR poistoista tehdään ecun piirilevyltä jolloin se on hieman työläämpi. Kokonaisuudessaan hyödyt järjestelmän poistosta ovat moninkertaiset järjestelmän aiheuttamiin haittoihin nähden. Pienellä investoinnilla tulet säästämään tuhansia euroja tulevaisuuden harmeja. Kysy ohesta hinta oman autosi EGR-poistolle.

Ota yhteyttä

Täytä lomakkeen kaikki tiedot. Henkilöautojen optimointi on kiinteähintainen alk. 490€ (kaikki merkit ja mallit) Pakut, työkoneet ja harrastevälineet tarjouksen mukaan.

Ruovesi

Teollisuustie 1

044-353 80 73

matti.karala(at)gmail.com

Riihimäki

Virmanojankatu 4

040-839 4814

pentti.karala(at)gmail.com